Chemin Ardoisière 60, 1430 Rebecq
+32 67 84 38 51
hotel@aucoeurduspinois.be
Book Now
Zorgconcept

Zonder visuele componenten zijn de kamers: Spelt, Koolzaad, Lijnzaad en Kafferkoren ingericht voor u als zorgvrager. Het meubilair is functioneel en comfortabel om uw verblijf te vergemakkelijken.

Met meer dan 18 jaar ervaring als verpleegkundige omringt Katy, U met de beste zorgen weg uit de ziekenhuissfeer. Voor residenten zijn vanzelfsprekend alle onderstaande zorgen omschreven bij het verpleegkabinet, toegankelijk.

Dit unieke zorgconcept is voor u de oplossing na een ziekenhuisopname, wanneer u mentaal of fysisch niet meteen klaar bent om naar huis te gaan of de thuissituatie nog dient te worden aangepast. Het biedt ook oplossingen bij overname van mantelzorgers, voor een vakantie zonder zorgen, of wanneer je niet constant afhankelijk wil zijn van derden.

Het is een toevluchtsoord wanneer de wachtlijst voor een serviceflat of een rust- en verzorgingstehuis te lang oploopt.

Verpleegkabinet

Naast het hotel-gedeelte biedt ‘Au coeur du Spinois’ ook ambulante verpleegkundige zorgen aan.

Ben je nog in de mogelijkheid om je te verplaatsen? Heb je nood om steeds door eenzelfde verpleegkundige verzorgt te worden?
Of wil je de zorgen beter afstemmen op je persoonlijke agenda?
Dan is het verpleegkabinet je ideale partner in de zorg!

Men kan er onder andere terecht voor oncologische verpleging zoals het afkoppelen van een chemopomp, het spoelen van poortcatheter of de oncologische wondzorg. Daarnaast kan je er ook terecht voor allerhande therapieën zoals intraveneus toedienen van ijzerpreparaten, vitaminen, antibiotica, etc.

Ook voor de behandeling van een eenvoudige tot complexe wondzorg beschikken wij over de nodige kennis. Zo zijn we vertrouwd met het plaatsen van wieken, verwijderen van een redon, het wisselen van een verband bij een vacuümtherapie, etc…

In het verpleegkabinet kan je ook terecht voor alle andere behandelingen zoals voorzien in de thuisverpleging. Bloedafnames kunnen door onze verpleegkundige worden uitgevoerd.

De betaling van deze behandelingen valt voornamelijk ten laste van de ziekenfondsen indien ze zijn voorgeschreven door een arts en vallen onder de nomenclatuur.