Chemin Ardoisière 60, 1430 Rebecq
+32 67 84 38 51
hotel@aucoeurduspinois.be
Book Now

 

 

Op amper 20 km van Brussel, in een paradijselijk stukje Waals-Brabant verwelkomen we u met hart en ziel in ons familiehotel gevestigd in een karaktervol boerderijtje.

In Hôtel-brasserie_du_petit-spinois2een harmonieuze combinatie van charme en verfijning ontdekt u een oase van rust en genegenheid, waar je ontsnapt aan de hogesnelheidstrein van elke dag.

Bovendien bieden wij een uniek zorgconcept aan voor diegenen die in alle geborgenheid willen herstellen na ziekte.

Ons geraffineerd familiehotel is eveneens het adres voor een romantische uitstap of zakelijke afspraak. U kan gebruik maken van onze twaalf comfortabele kamers, waarvan er vier ingericht zijn met verborgen functionaliteit.

Hostellerie ‘Au Coeur du Spinois’ is dé plaats om met volle teugen te genieten van het goede leven in een uitgelezen omgeving. Wij staan steeds voor u paraat !


Zorgconcept

Zonder visuele componenten zijn de kamers: Spelt, Koolzaad, Lijnzaad en Kafferkoren ingericht voor u als zorgvrager. Het meubilair is functioneel en comfortabel om uw verblijf te vergemakkelijken.

Uw gastvrouw, een technisch deskundige doch empathische verpleegkundige omringt u met de beste zorgen in een daartoe ingericht verpleegkabinet, of: indien noodzakelijk zelfs de kamer.

Dit unieke zorgconcept is voor u de oplossing na een ziekenhuisopname, wanneer u mentaal of fysisch niet meteen klaar bent om naar huis te gaan of de thuissituatie nog dient te worden aangepast.  Lees meer…  

 Kamers

Onze ruime, knusse en comfortabele kamers zijn ingericht met de natuur als inspiratiebron. De namen van de kamers verraden eveneens het landelijke karakter van ons familiehotel. Ze luisteren naar schitterende namen als: Spelt, Mais, Rogge, Klaver, Kafferkoren, Koolzaad, Soja, Lijnzaad, Gerst en Luzerne.

Onze tien comfortabele kamers zijn allemaal uitgerust met aparte badkamer met bad en/of douche, televisie, haardroger, en Wifi.

Uiteraard worden de kamers dagelijks onderhouden, de bedden opgemaakt en is er een handdoekenservice naar behoeven. En als er bijkomende wensen zijn, geef een seintje.


Restaurant

Ons restaurant is gezellig en smaakvol ingericht. Naast het dagmenu voorziet onze beperkte kaart enkel kakelverse producten.
Er kan rekening gehouden worden met specifieke voedingseisen. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien aan € 12 per persoon.

Het restaurant en ontbijt zijn op reservatie toegankelijk voor onze hotelgasten.

resto-4 resto-3

 
Loungeruimte

Elk seizoen kan je genieten van wat de natuur je biedt … Kom onthaasten in ons comfortabel meubilair of neem een boeiend boek uit onze bibliotheek en droom weg.

Vind je het boeiend om als een echte “storycatcher” mensen en hun verhaal te ontmoeten, neem dan plaats in het knus salon.

lounge-3  lounge-4


 Familiefeesten

Ons familiehotel is ook de geschikte plaats voor familiefeesten zoals verjaardagen – jubilea –  babyborrels – doopfeesten – communiefeesten ….
Aan de hand van uw persoonlijk budget gaan we samen op zoek naar een concept dat bij jouw feestje past. Onze zaal biedt plaats aan +/- 45 genodigden.

 Seminaries

Het is tevens een adres voor residentiële seminaries. De accommodatie is ideaal voor vergaderingen van 15 tot 20 man. Wij voorzien verschillende formules van vergaderzaal tot uitgebreide buffetten.

vergader  vergaderza